Cupcakes - nødder & æbler med kanelfrosting
Cupcakes
ingredienser
200 g smør
2 dl lys sirup
1 spsk vanillesukker
3 æg str. M/L
4 dl hvedemel
1 tsk Bagepulver
100g Hakkede nødder - fx. hasselnødder eller mandler
1 æble
200 g smør
2 dl lys sirup
1 spsk vanillesukker
3 æg str. M/L
4 dl hvedemel
1 tsk Bagepulver
100g Hakkede nødder - fx. hasselnødder eller mandler
1 æble
Tilberedning: Rør smør, sirup og vanillesukker blødt. Pisk æggene i et af gangen. Sigt hvedemel og bagepulver og vend det i dejen. Tilsæt nødder samt æble skåret i små tern og rør det forsigtigt sammen. Fordel dejen i muffinsforme og bag dem ved 160˚C varmluft i 20-25 minutter. Mærk efter med en gaffel eller strikkepind om kagerne er bagt.
Så længe der sidder dej på gaflen, er kagen ikke bagt færdig.
Så længe der sidder dej på gaflen, er kagen ikke bagt færdig.
Frosting
ingredienser
100 gram flødeost
60 gram blødt smør
1 tsk kanel
250 gram sigtet flormelis
100 gram flødeost
60 gram blødt smør
1 tsk kanel
250 gram sigtet flormelis
Tilberedning: Rør flødeosten sammen med smøren. Bland kanel og flormelis, og rør det i flødeostcremen. Tilsæt yderligere flormelis hvis frostingen er for blød.
Jeg valgte ikke at farve frostingen, men blot benytte mig at lidt spiseligt kobber-glimmer!
Mmmm tak for opskriften :)
SvarSletx
margit
creative tail